Reklama
 
Blog | Slavomir Kallados

pravicový komunisti, středový populisti a levicový fašisti

Pravice a levice- to jsou ty pravé nálepky dneška (nebo levé).

 

Být pravičácké komár znamená krást a podporovat zloděje Kalouska s hříšnou Österreich TOPku. To nemluvim ani o tem Ičkovi z ODSky. Taky hezké kujón. To se dělaj reformy, aby ty chudý prý měly na dobrej život. A já blbka si furt myslel, že se mám hodně učit a makat, abych se měl dobře. A ono ne. Ono stačí být prostě nicka a stát se o mě postará. Kdo by jen řek, že pravej komár program budeme hledat vpravo. 

Být střeďákové populista znamená ohnout hřbet, kam zrovná fókne vítr. Šikovná pozice. Taková ryze česká. Nalevo si veme tohle a napravo si veme zase támleto. Pravé ovčan nejlíp berou na asociální třešně. Třešně se naloží do slušné propagandy správně říznutou nepracující lůzou a jde se na to. Levé ovčan zase zabere na nějaké ten oficiální úplateček doktorovi. Zasraté poplatky. Roky se v klidu v pohodě uplácí potajmu a teď k tomu ještě platit za recept. U střeďáckýho ovčana je to v klidu, tomu je to putna- nevěří nikomu (asi jedinej s rozumem) tak holt bere co je nejvíc vo ničem. 

Být levicové fašista to už je trochu jiná písnička. Trocha násilí ale není hned fašismus. To vyžaduje organizaci a tvrdou práci. Beztak je to celé akorát propaganda. Jak známo levičáci jsou tu pro lidi. Takové pastýři. I pastýř musí holt někdy nějaků ovcu zaříznout. Nedávno jsem slyšel, že se prý české levicové fašisti nemohó srovnávat s těma v rajchu, makaróně atak. Něco na tom asi bude. Tam se těch oveček vopraudu zařízlo mnohem víc. Těch pár našich rádoby intelektuálů a do politiky se cpajících vlasatců nejde srovnávat s milionem vyhladověnejch ovčanů za jedinej rok na Ukrajině. A že vosvobodili magora? To jenom svěčí o té zmršené morálce. To je samé hamburger a digi tv a ovoce v pennys marketu co člověk ani nevi jak žrat. Hnus velebnosti.

Reklama

 

Prava- leva je mi to jedno. Ja si budu hlidat hlavně to dole- nahoře. Když nebude dole co žrat, je mi leva nebo prava putna platna. A nahoře se bere co je. Bo kdo se chce mit dobře, ten vždycky cestu najde.

 


  S.E.E.K web  @S.E.E.K on Twitter