Reklama
 
Blog | Slavomir Kallados

Další odpor fraška

Prý se bude stávkovat. Prý budou blokády a prý se zdravotníci i hasiči atd. dostanou kam mají- já se ptám- jak se tito zaměstnanci ale mají dostat do práce?

Nerad bych se nějak vášnivě pouštěl do diskuze o tom, jestli je stávka oprávněná či ne. To mj. ani nehraje roli. Občan v demokratické zemi má právo stávkovat, pokud mu dojdou možnosti dohody. Proč ne.

Co mi ale pije krev, že netáhla, která tady za dvacet let nahrabaly miliardy a nezměnily vůbec nic- tak teď bijí na poplach. Každá odborářská nicotná ovečka bez pravomocí odvádí odborům část ze svého platu na všechny ty rautíky a kecy okolo (bez prominutí)- a nemá z toho nic. Za posledních dvacet let se v tomhle směru opravdu  nezměnilo absolutně nic. Tedy krom cen- pardón. Běžný občan pokud nekrade, tak se dře jak blb a má za to velmi, ale velmi umírněně řečeno absolutní hovno!

Kde byly tihle naši ochranáři? Mačkali si tlapky  s absolutně každou vládou ať byla pravá, nebo levá. Nyní se dozvídám, že bych měl být rád. Měl bych být prý rád, že mě chrání. Já fakt nesouhlasím se vším co současná vláda dělá. Některé reformy mi nemálo pijou krev, ale aby za mě tyhle samaritaní mluvili, za mě rozhodovali a za mě i dokonce přemýšleli- to je trochu moc.

Radši uznám 200 blbců v parlamentu, kteří byli holt někým zvoleni, než pět nebo deset odpor-vůdců, kteří plní má nikdy nevyřčená přání. 

 

Reklama

Vždyť ať stávkují, ať drží třeba hladovku, Vždyť ať se jich sleze třeba milion a někde na place hlásájí své (mé) potřeby třeba deset let. Ale co je mě bože do toho?!

 

Jako letmý apel se zajištěním základních funkčních státních organismů jako je policie, hasiči, anebo zdravotníci se dozvídám- že nebudou blokováni. Bezva. Zajímalo by mě ale kdo tu sanitku, nebo hasičskej vůz bude asi řídit. Kdo mě asi ošetří, když bude sestra s doktorem tvrdnout v zácpě kvůli slavné blokádě“pro nás všechny“!?

Opravněná- neoprávěněná stávka- tohle je na mě prostě trochu moc. 

 

S.E.E.K

 

 

ps: Budu jeden až dva dny kvůli pracovnímu vytížení bez připojení, proto bohužel nejsem schopen reagovat zejména na pravopisné, náboženské a komunistické aktivisty.